Toneellessen

Iedereen van 4-120 uit Den Bosch en omgeving kan bij Ekt verschillende toneellessen volgen. Iemand anders spelen en toch lekker jezelf zijn, daar staat Ekt voor!

De lessen worden gegeven door Wilma van der Ven, Irene Geurts, Trude Verboom en/of Sabien Martens. Lees hier meer over ze.

Inschrijven voor onderstaande lessen kan via het inschrijfformulier. Voor meer informatie neem contact op met Ekt!

Productiecursussen Hierbij werken we in minimaal 35 lessen aan een voorstelling. Deze wordt in mei of juni vertoond. Het gaat bij deze cursus om het plezier in het samen toneelspelen. Niet om de prestatie. Er is dan ook geen auditie, iedereen mag meedoen! De eerste les is altijd een proefles!

Lees meer


Kleutertoneel Speciaal voor kinderen van 4 t/m 6 jaar. In deze cursus gaan we uit van de creativiteit die al in het kind zelf zit!

Lees meer


Improvisatietheater Jullie kennen ze misschien wel, de lama’s. Of wacht dacht je van de Grote Improvisatieshow? Of theater als sport, als een wedstrijd tussen twee improvisatieteams. Hiermee gaan we in deze cursus allemaal aan de slag!

Lees meer


Jong & Oud Een uniek nieuw project van 3 lessen waarbij jong en oud zal gaan samenwerken! Dit project zal in november 2018 plaatsvinden met maximaal 6 jongeren en 6 ouderen.

Lees meer